Diagnostika in vbrizgalni sistemi

Diagnostika in vbrizgalni sistemi

Diagnostika in popravilo dieselskih sistemov vbrizgavanja in posameznih diesel komponent:

  • prodaja in servis dieselskih tlačilk in vbrizgalnih šob
  • prodaja in servis turbo polnilnikov
  • diagnostika in popravilo dieselskih vbrizgalnih sistemov

Nudimo vam hitro in natančno diagnostiko okvare ter kakovostno popravilo in obnovo vseh vrst dizelskih vbrizgalnih sistemov in turbo polnilnikov.

 
 
 

Ideja Rudolfa Diesla o samovžigu goriva je stara že več kot 100 let, njegova konstrukcija racionalnega toplotnega pogonskega stroja pa je aktualna kot še nikoli. Moderni dizelski pogonski agregati imajo z glasnimi, ropotajočimi in šibkimi motorji zgodnjih let razen delovnega principa le še malo skupnega. Tradicionalne zahteve po gospodarnosti, zanesljivosti in visoki življenjski dobi so v današnjem času z željo po večjih voznih zmogljivostih, izboljšanem voznem udobju in ekološki sprejemljivosti postale precej obširnejše. Turbodizelski motor z direktnim vbrizgom goriva vendarle predstavlja koncept prihodnosti. S pravočasnim pregledom delovanja ter servisiranjem diesel tlačilke in vbrizgalnih šob zmanjšamo nepredvidljive in visoke stroške popravila vozila - okvara motorja.

Turbo polnilnik pri dizelskem motorju služi polnjenju motorja z zrakom in s tem povečanju moči. Optimalno delovanje in reden servis turbo polnilnika je torej ključno za varno in ekonomično vožnjo. Pregled in popravilo turbo polnilnika je smotrno vedno kadar opazite simptome obrabljenosti ali okvare: svetel dim, občasna izguba moči, piskajoči glas,... V primeru nezmožnosti servisiranja turbo polnilnika vam ponudimo tovarniško obnovljen turbo polnilnik ali na željo tudi novi turbo polnilnik.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.